Gaat een foto opdracht door met slecht weer?
Er wordt NIET gefotografeerd in de regen of andere slechte weersomstandigheden. Omdat ik alleen met daglicht fotografeer worden alle foto-opdrachten buiten of in lichte binnenruimtes gemaakt. Een uitzondering zijn de baby lifestyle en bedrijfsfotografie opdrachten.
Bij geen goed weer voor het gewenste resultaat wordt de foto-opdracht op korte termijn verplaatst. De fotograaf maakt de definitieve beslissing daarover.

Krijg ik altijd de digitale bestanden van de foto's?
Er worden niet standaard digitale bestanden geleverd. Afhankelijk van welk pakket of reportage je boekt. Dit staat staat altijd in de omschrijving van het betreffende pakket. 

Kan ik nadat ik mijn bestelling gedaan heb de fotoproducten nog omruilen of te retourneren?
Zodra je de bestelling, fine art prints (en indien van toepassing de daarbij de behorende digitale bestanden) ontvangen hebt is het niet meer mogelijk om deze om te ruilen.
Iedere bestelling is persoonlijk op maat gemaakt.

Hoe lang worden de digitale bestanden bewaard door Danielle Fassbender fotografie?
Alle (niet-bestelde) beelden worden 90 dagen in het archief bewaard en daarna verwijderd

Waar mag ik de styledstockfoto’s die ik heb aangeschaft voor gebruiken?
Je mag ze gebruiken voor je social media accounts, je website, online en offline promotiemiddelen. Het is niet toegestaan om de foto's door te verkopen, door te sturen of het gebruik op producten die je verkoopt. Mocht je twijfelen over het gebruik voor een bepaald doel, mail mij dan even info@daniellefassbender.nl 

Dient er naamsvermelding te worden gebruikt bij de foto?
Nee dat hoeft niet, maar ik zou het natuurijk wel heel leuk vinden;)

Gebruikt iedereen dezelfde styledstock foto’s?
Regelmatig worden er nieuwe collecties stockfoto's aan de winkel toegevoegd. Daardoor zijn er verschillenden collecties die door het hele jaar te koop zijn. Iedereen zal het product weer anders gebruiken en daarom ben ik niet bang voor een overload aan dezelfde beelden.

Mogen de styledstock foto’s ook door mij bewerkt worden?
Nee, de beelden zijn kant en klaar om zo gebruikt te worden, het is niet de bedoeling dat er nog een filtertje of bewerking overheen gezet gaat worden. Dit geldt voor een andere uitsnede, kleurbewerking, of andere nabewerkingen. (ook niet op social media zoals Facebook, Twitter, etc.).

Mogen de styledstock foto’s op meerdere accounts worden gebruikt?

Zolang het bedrijf van jou is, is dat toegestaan. Het is niet toegestaan om de beelden te verkopen of te delen met anderen. Ook mag je de styledstock foto’s niet gebruiken op producten die je verkoopt. In deze styledstock bibliotheek is een hoop tijd en energie gestoken. Mocht deze regel overtreden worden, beroep ik mij op het auteursrecht en neem ik indien nodig maatregelen.

Worden alle foto's die door Daniëlle Fassbender fotografie gemaakt zijn op social media of op de website gepubliceerd? Of worden die foto's gebruikt voor promotionele doeleinde van Danielle Fassbender Fotografie?
Ik gebruik regelmatig foto's die ik van mijn klanten gemaakt heb voor PR en marketing doeleinden. Ik vraag altijd om toestemming bij het definitief maken van een opdracht. Mocht je hier bezwaar tegen hebben kun je dat altijd aangeven. 
Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden

Heb je nog vragen? Mail mij dan info@daniellefassbender.nl


Vragen?

Veel gestelde vragen